8 Kasım 2013 Cuma

Adobe Flash Professional CS6 full torrent indir

Adobe Flash Professional CS6 full Torrent indir

 


BİLGİLER
Adobe® Flash® Professional CS6 yazılımı, animasyon ve multimedya içeriği oluşturabileceğiniz güçlü bir ortamdır. Masaüstü bilgisayarlarda ve tabletler, akıllı telefonlar ve televizyonlar gibi çeşitli aygıtlarda sürekli olarak görüntülenebilen yoğun ve etkileşimli deneyimlere yönelik tasarımlar yapın.

Adobe Flash Professional CS6 Yazılımındaki En Yeni Özellikler

Sprite sayfası oluşturma, platforma ve aygıta özgü erişim ve zengin multimedya içeriği oluşturmaya yönelik önde gelen animasyon yazılımının bu son sürümünde sunulan diğer özelliklerle ilgili daha fazla bilgi alın.

Yeni HTML5 Desteği

Flash Professional'daki temel animasyon ve çizim özelliklerini geliştirerek etkileşimli HTML5 içerikleri oluşturmak için yeni bir uzantıdan (ayrıca sunulmaktadır) faydalanın. CreateJS açık kaynak çerçevesini hedeflemek için JavaScript olarak dışa aktarın.

Sektörde Lider Animasyon Araçları

Zaman Çizelgesi ve Hareket Düzenleyiciyi kullanarak ara hareket oluşturup düzenleyin ve karakter animasyonları için doğal hareket oluşturmak için ters kinematikleri kullanın.

Gelişmiş Çizim Araçları

Akıllı şekiller ve güçlü tasarım araçlarıyla resimleri daha etkili ve kusursuz bir şekilde tasarlayın.
Hareketli grafik sayfaları oluşturma
Sembolleri ve animasyon dizilerini dışa aktararak oyun deneyimi, iş akışı ve performansı arttırmaya yardımcı olan hareketli grafik sayfalarını hızlı bir şekilde oluşturun.
3B hedeflerini aşamalandırma
Donanımla hızlandırılmış 2B içerik için açık kaynak Starling Çerçevesinden yararlanmanızı sağlayan doğrudan modu kullanarak resim oluşturma performansını en üst düzeye taşıyın

Adobe AIR mobil simülasyonu
Ekran yönlendirme, dokunma hareketleri ve ivmeölçer gibi sık kullanılan uygulama etkileşimlerini simüle ederek test sürecine hız kazandırın.

Hazır Adobe AIR uygulamaları oluşturma
Uygulamalarınızı hazır Adobe AIR sabit çalıştırıcısıyla oluşturun ve sunun. Uygulama testlerini kolaylaştırın ve son kullanıcıların içeriğinizi ek indirme işlemleri olmadan çalıştırmasını sağlayın.
Gelişmiş metin motoru
Metin Mizanpajı Çerçevesi aracılığıyla küresel çapta çift yönlü dil desteği ve gelişmiş baskı kalitesinde tipografi API'ları edinin. Diğer Adobe uygulamalarından içerik içe aktarırken mizanpajı aslına uygun biçimde koruyun.
XML tabanlı FLA kaynak dosyaları
FLA dosya formatının XML tabanlı uygulamasıyla projelerde daha kolay işbirliği yapın. Sıkıştırılmamış projeler klasör görevi görerek varlıkları çabuk bir şekilde yönetmenizi ve değiştirmenizi sağlar.
Deko çizim fırçaları
Deko aracı için kapsamlı bir fırça setiyle gelişmiş animasyon efektleri ekleyin. Bulut veya yağmur gibi parçacıklı olaylar için hareket yaratın ve birden çok nesneyle stilize edilmiş çizgi veya desenler çizin.
Kemik aracı için hareket özelliği
Kemik aracının hareket nitelikleriyle yaylanma ve zıplama gibi gerçekçi ve etkileyici animasyon özellikleri ekleyin. Güçlü ters kinematik motoru, gerçekçi fizik hareketleri sağlar.
Creative Suite entegrasyonu
Adobe Photoshop® CS6 yazılımıyla bit eşlem görüntüleri üzerinde tam düzenleme işlemleri yapın ve Adobe Flash Builder® 4.6 yazılımıyla yakından entegrasyon kurun.


Intel® Pentium® 4 veya AMD Athlon® 64 işlemci
Microsoft® Windows® XP Service Pack 3 veya Windows 7
2 GB RAM (3 GB önerilir)
Yükleme için 3,5 GB kullanılabilir sabit disk alanı ve yükleme sırasında ilave boş alan gerekir (çıkarılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez)
1024x768 ekran (1280x800 önerilir)
Java™ Runtime Environment 1.6 (dahildir)
Multimedya özellikleri için QuickTime 7.6.6 yazılımı gerekir
Adobe Bridge'deki bazı özellikler için en az 64 MB VRAM DirectX 9 uyumlu ekran kartı gerekir



----------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------



0 yorum:

Yorum Gönder