8 Kasım 2013 Cuma

Ad-Aware Free Antivirus+ 10.5.3 İNDİR

Ad-Aware Free Antivirus+ 10.5.3 İNDİR

 

Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği: Almanca Fransızca ispanyolca italyanca İngilizce
Geçen Hafta / Toplam: 1,349 / 460,497 
İşletim Sistemi: Win7/Vista/WinXP 
Üretici:Lavasoft
Kategori Sırası:Antivirüs 


Ad-Aware Free Antivirus
Virüs, reklam ve casus yazılımlardan korunmak için tercih edebileceğiniz en güvenilir yazılımlardan olan Ad-Aware Free yeni bir logo, yepyeni bir arayüz ve en önemlisi kullanıcıları memnun edecek gelişmiş özelliklerle karşımızda. 

Öncelikle programın adı Ad-Aware Free Antivirus+ olarak değiştirildi. Bu değişiklikle beraber program arayüzü ve logosu da yenilendi. Ad-Aware Free Antivirüs+ zararlı yazılımlardan koruma işlevini gerçekleştirirken sistem kaynakları üzerindeki yükünü düşürdü. Yeni sürümde CPU kullanımındaki iyileştirmelerle bilgisayarı yavaşlatma problemleri sona erdirildi. 

Ad-Aware Free Antivirüs+ 10, virüs ve casus yazılımlar başta olmak üzere reklam, rootkit, trojan türü tüm zararlı yazılımlardan koruma sağlıyor. Sistem kaynaklarını sömürmemek için iyileştirilen CPU kullanımı sayesinde bilgisayarın ağırlaşması gibi problemlere yol açmıyor. Casus yazılımlardan korunmak için önerdiğimiz en iyi ücretsiz program olan Ad-Aware Free bu alandaki iddiasını geliştirerek sürdürüyor.

Programın eksi olarak görülebilecek iki özelliğinden ilki reklamlar. Bu reklamlar sizi ürünü satın alarak yükseltmeniz için rahatsız edebilir. Ancak popüler, ücretsiz antivirüs programlarının tamamı reklam içeriyor. Ad-Aware Free 10'a eklenen araç çubuğunu kurulum sırasında kaldırmazsanız otomatik olarak kuruluyor. Firefox ve Internet Explorer tarayıcılarıyla uyumlu çalışan araç çubuğu site URL'lerini tarayıp çevrimiçi kimlik hırsızlıklarına karşı sizi koruyor.   

Ad-Aware 10 Sürümünün Öne Çıkan Özellikleri
Web tabanlı, hafif ve kullanışlı yeni arayüz. Yeni!
Gerçek zamanlı korumayla uygulamalar, sistem kayıtları ve ağ işlemleri anlık olarak takip edilerek tehditler engellenir. Yeni!
"Gaming Mode" ismi verilen sessiz çalışma moduyla oyun oynama ve film izleme keyfi yarım kalmasın. Yeni!
Kurulum sırasında sizin onayınızla yüklenen araç çubuğu Internet Explorer ve Firefox tarayıcıları için geliştirildi. Araç çubuğu URL'leri tarıyor ve kimlik hırsızlığı yapan sitelere karşı sizi uyarıyor. Yeni!
İndirme koruması internetten indirilen tüm dosyaları otomatik olarak tarar. Özellikle bilmediğiniz kaynaklardan indirdiğiniz dosyalar daha siz açmadan taranmış olur. Sonuç olarak çalıştırılınca bilgisayara zarar verebilecek potansiyel tehditler engellenir. Geliştirildi!
Otomatik ve arka planda çalışan otomatik güncellemeler. Geliştirildi!
Programın açılış süresi 3 kat hızlandırılarak bilgisayar başlangıcındaki bekleme sorunları giderildi. Geliştirildi!
Potansiyel olarak zararlı gördüğü dosyaları sandbox ile sanal ortamda çalıştırarak güvenliğinizi riske atmaz. Geliştirildi!
Komut satırı desteğiyle özellikle geliştiricilerin özellikleri istediği gibi kullanmaları sağlanabilir. Geliştirildi!
Geliştirilen kurulum ekranıyla hızlı ve kolay kurulum sağlanır. Geliştirildi!

Editör Notu: Ad-Aware Free Antivirus'ün özelliklerini artırmak için satın alabileceğiniz iki ücretli sürüm bulunuyor. Ad-Aware Personal Security özellikle çevrimiçi bankacılık ve alışveriş işlemleri sırasında meydana gelebilecek tehlikelerden sizi korumak için özellştirilmiş bir ürün.

Ad-Aware Pro Security ise ücretsiz sürümde bulunmayan e-posta, network ve USB korumasına sahip. Pro sürümde sunulan 2 yönlü güvenlik duvarı sizi hem spam ataklarından hem de internet tehditlerinden koruyor.

ALTERNATİF LİNKLER


0 yorum:

Yorum Gönder